Krádeže, loupeže, nehody, přestuky, vraždy, znásilnění. Aktuální krimi zpravodajství

www.ostrava.krimidoma.cz

Aktuální krimi zprávy z města Ostrava



Zpráva vložena: 05.12.2013, 10:42 hod.

Zadržen po činu, dva mladí muži zadrželi pachatele loupeže

Ostrava: Dva mladí muži (23, 22) zaslouží absolutorium za to, že ani na chvíli nezaváhali a zcela nekompromisně a přesně dle zákona zadrželi nebezpečného pachatele.

Stalo se tak 2. 12. 2013 poblíž jedné z čerpacích stanic v Moravské Ostravě. Krátce před půl šestou odpolední do prodejny u „benzínky“ vstoupil muž maskovaný černou pletenou čepicí a šátkem. Se slovy: „přepadení, ničeho se nedotýkejte, mám u sebe pistol a budu střílet,“ se dožadoval vydání hotovosti. Naštěstí pro pětašedesátiletou obsluhu však žádnou zbraň v ruce neměl. Vystrašená žena vyběhla z prodejny a začala křičet o pomoc. Okamžik poté z prodejny vyběhl i pachatel.

Křiku obsluhy i útěku pachatele si všimli dva mladí muži, kteří se shodou okolností naštěstí pohybovali poblíž. Na nic nečekali a za sedmadvacetiletým mužem se rozběhli. Po chvilce jej zadrželi a povalili na zem. Pachatel se však nechtěl vzdát a dvakrát jednoho z mladíků hlavou udeřil do obličeje. Ani to mu však nepomohlo. Byl zneškodněn a předán přivolaným policistům. Ti jej umístili do policejní cely a provedli veškeré potřebné úkony. Následně pachatele obvinili z trestných činů loupeže a ublížení na zdraví a podali návrh na jeho vzetí do vazby.

Sedmadvacetiletý pachatel napadenému mladíkovi způsobil zranění v obličeji, které si vyžádalo lékařské ošetření. Na čerpací stanici pak odcizil hotovost ve výši necelých patnácti tisíc korun. Za výše uvedené trestné činy mu hrozí až desetiletý trest odnětí svobody.

Sdílet

Komerční sdělení: Půjčky a úvěry ve Vašem městě - KamProPůjčku.cz

zdroj: Policie ČR - www.policie.cz
autor: por. Mgr. Petr Svoboda


Krimi zprávy Zprávy Krimi zprávy - TV Prima Video Fotogalerie dorpavních nehod Foto Policejní pátrání Pátrání


Krimi zprávy na Primě


Fotogalerie nehod
Náhodné foto (další foto zde)
Policejní pátrání
Policie pátrá po těchto osobách
Náhodný výběr (více zde)
Doporučujeme


Nejčtěnější dnes
Nejčtěnější za týden


Zprávy z okolí:   Nový Jičín  Opava  

Krádeže, loupeže, nehody, přestupky, vraždy, znásilnění.... Aktuální krimi zpravodajství ze všech měst ČR.

Celá ČR  Praha  Jižní Čechy  Jižní Morava  Severní Čechy  Severní Morava  Střední Čechy  Východní Čechy  Západní Čechy  Všechna města  Policie pátrá  Foto nehod
© Krimidoma.cz  /  Publikování nebo další šíření obsahu serveru Krimidoma.cz je bez písemného souhlasu provozovatele stránek zakázáno!  /  Kontakt: info@krimidoma.cz
TOPlist